Planning maken

Bij het indelen van de ruimte moet je vooral nagaan wat je belangrijk vind om in deze ruimte te gaan doen of wenst op te bergen. Het handigst is om een lijstje te maken met twee kolommen waarin wensen en eisen worden genoteerd. Wat vooral niet onbelangrijk is zijn de exacte maten van de ruimte, zodat je dan direct aan een goede indeling kunt gaan werken. Zo wil je natuurlijk de spullen die je vaak gebruikt gemakkelijk voorhanden hebben. En wat je minder vaak nodig hebt lekker hoog opbergen  om zo de gehele ruimte goed te kunnen benutten.

Het is de bedoeling dat je alles uit het zicht kunt opbergen wat normaal  juist in het zicht staat wat rommelig overkomt. Zoals de strijkplank, het strijkijzer en de wasmanden, maar ook het prullenbakje, de wasmiddelen en knijpers enz enz.....

Het is ook vrij eenvoudig om de wasmachine en droger of een was/droogcombinatie zelf ook volledig onzichtbaar te integreren, net als de extra koelkast of vriezer. Meestal worden deze apparaten op hoogte geplaatst zodat er niet meer gebukt hoeft te worden tijdens het gebruiken hiervan. Waardoor rug en andere pijnklachten tot het verleden behoren.

Als u alles zo doordacht en functioneel mogelijk  heeft ingedeeld, werkt u straks met alle plezier de was weg die zich tijdens de verbouwing heeft opgestapeld. En ziet uw huis er altijd netjes en opgeruimd uit. Zeg nu eens wie wil dat nu niet ?

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.