Fronten

De front keuze is erg belangrijk ook hier zijn vele mogelijkheden, variërend van kunststof tot echt hout of zelfs keramische oppervlakken. Hierbij geld dat deze keuze moet worden afstemmen op het te verwachten gebruik en belasting. Er is voor ieder wat wils en u heeft de keuze uit vele variaties van de meest uiteenlopende kwaliteiten. De keuze van het soort frontje is bepalend voor de uiteindelijke uitstraling die de ruimte zal krijgen.

Bij een kleine ruimte is het aan te raden om voor een lichte kleur te kiezen, zodat het optisch kleiner aandoet. En de afmetingen van de fronten kunnen het beste allemaal gelijk zijn, zo creëer je rust en eenheid. Het is een trend om meerdere kleuren te gebruiken het patchwork idee, vooral wanneer je hoge contrast verschillen gebruikt dus een mix van koele en harde, met warme en zachte materialen. En het is en blijft ook altijd erg mooi om kleuren die ton sur ton zijn te gebruiken in een ruimte (het naast elkaar gebruiken van nuances van een enkele kleur).

Verder is er veel verschil tussen de materialen waar de fronten van gemaakt zijn en de afwerking hiervan. Omdat er uit zoveel verschillende soorten te kiezen valt is het verstandig om van te voren goed te oriënteren en na te denken wat het uit eindelijke gewenste resultaat moet worden.

Klik op de volgende afbeeldingen voor meer info.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.