Accessoires

Accessoires zijn erg belangrijk bij het samenstellen van de gewenste ruimte, en vooral voor het optimale gebruiksgenot hiervan.

Een prettige werkruimte dient goed verlicht te zijn, omdat alle ruimtes variëren en er niet altijd voldoende licht voorhanden is, word er ook in de keuze van verlichting overal aan gedacht. Zoals verlichting in het plafond, onder bodems van kasten of schappen of in de plint van de kasten, het kan zelfs in de grepen verwerkt worden, dus ook op verlichtingsgebied is de keuze werkelijk reuze.

Ook de keuze voor de afwerking van het werkblad, en wil je er bijvoorbeeld een spoelbak in verwerken, een soort kraan past daar dan het beste bij.

Naast de indeling van de kasten, is het ok belangrijk waar je ze voor gaat gebruiken. Voor de een zou een weggewerkte prullenbak heel handig zijn, en voor een ander misschien een weggewerkte wasmand. Ook op dit gebied zijn er velen mogelijkheden en accessoires.

De keuze van apparatuur is zeer ruim, dus denk goed na over wat en welk soort apparaat er in de ruimte zou moeten komen. Bijvoorbeeld een wasmachine, droger of een combinatie hier van, en er zijn natuurlijk ook heel veel andere mogelijk heden, zoals een koelkast, vrieskast of een wijnkoeler.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.