Inbouw wasmand

Dat de meeste mensen houden van een opgeruimd huis is niets nieuws, maar wat wel nieuw is zijn de innovatieve producten die we zo nu en dan langs zien komen. Veel mensen hebben zelf wel een systeem bedacht om iets op te bergen, of weg te werken in bijvoorbeeld manden, bakken en of kasten. Maar soms komen er toch wel producten op de markt waarvan je denkt; dat is nu echt super handig !.

Zo zijn er al een tijdje meerdere inbouwsystemen op de markt om gescheiden afval in te zamelen, en zeg nou zelf wie wil er nou 4 prullenbakken in een kleine ruimte hebben staan !! Dus dat is echt een ideale oplossing waar steeds meer mensen dankbaar gebruik van maken.

Nu lanceren een aantal leveranciers steeds meer varianten hierop, een hiervan vind ik uitermate handig, en dat is het systeem van Naber. Deze fabrikant heeft meerdere opberg systemen in hun assortiment, van uittreksystemen voor wasmanden, tot wascontainers en diverse andere uittrekbare en opklapbare accessoires als strijkplanken en opvouwtafels. Ideaal voor gebruiken in zowel een wasruimte, schoonheidssalon als kapsalon

Neem een kijkje op de site van naber voor meer informatie

Bron afb. Naber

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.